Vinduer og døre.

​Vi udskifter døre og vinduer i huse, lejligheder og ejendomme i blandt andet i Sønderborg, Aabenraa og Gråsten. Vi monterer naturligvis også i nye huse og tilbygninger. De kan holde i mange år, hvis de bliver vedligeholdt, men jo ældre de bliver, jo bedre en investering er en udskiftning.

Ældre vinduer og døre kræver større vedligeholdelse

​Ældre vinduer eller døre skal vedligeholdes i langt større grad end moderne elementer, og det er ikke altid, at det kan betale sig at få vinduerne malet, hvis de er tilstrækkeligt gamle. Gamle ruder er langt mindre energivenlige, men de er også mere utætte, og der kan ligefrem komme ubehageligt træk ind i boligen.

Træet i ældre vinduer og døre slår sig også, og det kan være bøvlet at åbne og lukke vinduerne.

De mere moderne udgaver er nemme at åbne og lukke, og vinduerne kan ofte åbnes på flere måder. Dertil kommer, at de er nemme at rengøre og næsten vedligeholdelses frie.

Træ eller, træ og aluminium er populært

​Vi tilbyder materialer i træ, men træ og aluminium er særligt populært. Der er også nogle, som foretrækker plastikvinduer. Vi råder og vejleder gerne i, hvad der passer til dine ønsker og behov, samt til dit budget og øvrige planer.

Kontakt os hos BS Snedkeri for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 24 25 55 60, men du kan også benyttes vores kontaktformular eller skrive til os på e-mail bs@bstaugaard.dk​. 

BS Snedkeri V/ Bent Staugaard - Freltofte 1A, Ragelbøl - 6400 Sønderborg - Telefon. 24 25 55 60 - E-mail: bs@bstaugaard.dk - CVR:​15366699